top of page

Tekengroep

Na een lange zoektocht heeft Sjouke meerdere sponsoren voor haar tekengroep gevonden, waaronder uit het TIK-fonds. Hier een kort verslag van de tekengroep.

We tekenen met verschillende hardheden van potloden, waardoor je veel nuances verschil en diepte kunt ontwikkelen. We tekenen aan de hand van foto's, plaatjes en onderwerpen die je zelf mee kunt nemen. Je hoeft dus geen materialen mee te nemen. De tekengroep ik een doorlopende cursus en mijn begeleiding is individueel. Eigen tempo en niveau zijn een belangrijk onderdeel. Mocht je toch op een bepaald moment kleur in je tekening missen, dan is er de mogelijkheid om in te kleuren. Heb je zin om mee te tekenen? Er zijn nog een paar plaatsjes vrij op donderdagmiddag van 14-16.30 uur in buurtcentrum Kostverloren.


bottom of page