June 14, 2019

July 11, 2018

December 31, 2017

November 23, 2017

October 30, 2017

September 30, 2017

Please reload

Recente berichten

Streetdancegroep wint 4e prijs!

Voor de eerste keer sinds de oprichting van de twee streetdancegroepen in Kostverloren heeft de oudste groep meegedaan aan een officiële wedstrijd in Leek. De oudste groep bestaat uit elf meisjes in de leeftijd van 10 tot 13 jaar. Het jaarlijkse dansspektakel in Leek trekt 250 bezoekers en tientallen streetdance-groepen uit het Noorden in de leeftijd van 7-25 jaar.

 

De oudste groep maakte deel uit van een competitie van zeven teams en een officiële jury. Alle elf meisjes waren aanwezig. Gelukkig was er niemand ziek of afwezig. De danceact zelf duurde ongeveer 2,5 minuut.

 

Na rijp beraad van de jury eindigde de straatdancegroep op de 4e plaats.. Net geen prijs, maar wel een mooie medaille. Alle ouders en meisjes waren razend enthousiast over de goed georganiseerde middag in de sporthal van Leek.

 

Dit smaakt naar meer!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief

Stichting Thuis in Kostverloren

 

Bestuursleden:

Judith Lechner, voorzitter

Hein Pronk, penningmeester

Vacature, secretaris

Contact:

info@thuisinkostverloren.nl

Postadres:

Huis de B
Adriaan van Ostadestraat 38