top of page

Streetdancegroep wint 4e prijs!

Voor de eerste keer sinds de oprichting van de twee streetdancegroepen in Kostverloren heeft de oudste groep meegedaan aan een officiële wedstrijd in Leek. De oudste groep bestaat uit elf meisjes in de leeftijd van 10 tot 13 jaar. Het jaarlijkse dansspektakel in Leek trekt 250 bezoekers en tientallen streetdance-groepen uit het Noorden in de leeftijd van 7-25 jaar.

De oudste groep maakte deel uit van een competitie van zeven teams en een officiële jury. Alle elf meisjes waren aanwezig. Gelukkig was er niemand ziek of afwezig. De danceact zelf duurde ongeveer 2,5 minuut.

Na rijp beraad van de jury eindigde de straatdancegroep op de 4e plaats.. Net geen prijs, maar wel een mooie medaille. Alle ouders en meisjes waren razend enthousiast over de goed georganiseerde middag in de sporthal van Leek.

Dit smaakt naar meer!


bottom of page