top of page

Kerstdiner Kostverlorenkwartier

Het kerstdiner werd op 16 december door maar liefst 70 deelnemers bezocht en was binnen een dag helemaal ‘uitverkocht’. Een Indonesisch buffet, een Indonesische band, bedienend personeel in Indonesisch kledij maakte het geheel af. Om 18.00 uur druppelden de eerste wijkbewoners binnen. De laatste bewoners vertrokken om ongeveer 22.00 uur. De organisatie mocht veel complimenten ontvangen op dit nieuwe concept. Er was ook sprake van een gemêleerd gezelschap. Het eerste drankje werd aangeboden door de Spar. De soep werd aan tafel gebracht, evenals het toetje. Het hoofdgerecht betrof een lopend buffet van heerlijke gerechten die opgeschept werden in een soort rieten mandje met een kartonnetje.

In het verleden werd vaak gekozen voor een Frans/Europees buffet. Er was dus aanvankelijk enige twijfel over een Indonesisch buffet. Maar dit viel juist in zeer goede aarde.

Ook de band ‘morningstar’ zorgde voor sfeer en liet mensen langer na borrelen en zelfs verleiden om de dansvloer op te zoeken.

Er waren voldoende vrijwilligers om de zaal in te richten, vanuit de bar te zorgen voor voldoende drinken, en natuurlijk het weer opruimen en schoonmaken van de zaal. Al met al was de organisatie, net als de bezoekers, zeer tevreden. Was er dan niets aan te merken op deze avond? Ja, een aantal bewoners kregen te horen dat de kaarten binnen een dag waren uitverkocht en visten dus achter het net.


bottom of page