June 14, 2019

July 11, 2018

December 31, 2017

November 23, 2017

October 30, 2017

September 30, 2017

Please reload

Recente berichten

Oogstfeest in de boomgaard

In oktober 2017 mochten we van het TIK-fonds 400 euro ontvangen. Daar waren we heel blij mee. Vanaf 2014 bestaat de boomgaard en we wilden graag een doe-feest voor de buurt organiseren. Een feest waarin er voor ieder iets wils zou zijn. Wat lekkers gemaakt van de oogst uit de tuin, iets waarin de kinderen mee zouden kunnen helpen. We bedachten dat we een ruïnemuurtje zouden gaan bouwen met iedereen die wilde helpen. We hebben het geld gebruikt om stenen te kopen en specie die geschikt is voor planten. We hebben planten gekocht. En we hebben taarten gebakken, sap gemaakt en chutney. Ook hebben we de appels en peren gekocht die er in de toekomst te oogsten zijn in deze boomgaard. Een aantal bomen is nog te jong voor een grote oogst. Het regende die dag, maar desondanks zijn er 75 mensen komen opdagen. Het was erg geslaagd. Dankzij de 2 partytenten van de buurt bleven we droog. Dank je wel TIK!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief

Stichting Thuis in Kostverloren

 

Bestuursleden:

Judith Lechner, voorzitter

Hein Pronk, penningmeester

Vacature, secretaris

Contact:

info@thuisinkostverloren.nl

Postadres:

Huis de B
Adriaan van Ostadestraat 38